Airsoft Sniper Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
When i pull back the piston to cock the gun, it cocks normally, but when i try to push the piston forward to it's original position, the gun fires automatically.
The Rifle is old, which has me thinking it's probably a used up part that needs to be replaced. But i don't know which part.
Thank you for helping :)
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I took it apart, and found that the whole trigger box was wobbly, so i tightened it and it seems to work normally now.
I also opened the trigger box and took a look in there and all the components show little to no wear, just some scraped off paint.
So i hope this was the only issue, if not I might just upgrade the internals, since they are still the stock ones.
Thank you for helping :)
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Wobby trigger box connection to the receiver could result in a fatal failure, like mine did. Slam fired when everything isn't at their places yet. Fortunately minimal to no damage was done.

I suggest you to blue loctite the screws which holds the trigger box to the receiver. Just put enough that it won't overflow.

Also like Blind Sniper said, set your priority to get 90° trigger first before upgrading/replacing anything else.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
At the point when I pull back the cylinder to chicken the firearm, it cocks regularly, however when I attempt to push the cylinder forward to it's unique position, the weapon shoot naturally.
The Rifle is old, which makes them believe most likely a spent part should be supplanted. In any case, I don't realize what part.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top