Airsoft Sniper Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well, I purchased a PDI 96 hop up for my ASR, and received it today. I thought it was a drop in fit, but I have had problems installing it. At first the magazine would not fit in. Now it will, but it is not firing BBs. Does anyone have any suggestions?
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Yes, it was taking the bb's. I have it working now, after taking it apart two more times. I think the unit was riding to far forward for some reason, but its working beautifully now. Thanks for the response though!
 

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Blast. It worked a bit, but now it doesn't. It will fire the first BB in the mag, then it starts making a "poof" noise and doesn't fire. Any ideas? This is frustrating.
 

·
Registered
Joined
·
807 Posts
Compare (or better yet post a pic) of the stock hop up unit next to the PDI with the feeding window facing up. Check to make sure that the windows line up, but more importantly that the set screw holes are lined up. When it makes the "poof" noise is there a BB in the chamber?

It is possible you aren't pulling back far enough, I know with my ASR you have to damn near try to pull the bolt out to get it back far enough to load.

Another option is shaving down the front of your nozzle just a little.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top