Airsoft Sniper Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
2,199 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So, I have a brand new JG gearbox and I put in a weaker spring. Now when I connect the battery and the motor up (The motor gear is outside the gearbox) the motor starts going straight away, without me pulling the trigger. BTW This wiring came with a mosfet fitted but it was broke so I am connecting the battery as normal and the third little wire for mosfets is left loose.

And When I tried it with the mototr in the gearbox (I actually did that first thinking it was working fine) All that happens is the motor makes a sound as if it is turning bu the piston won't cycle.

Any suggestions? Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
52 Posts
If the mosfet is connected the same way as mine the two red wires are soldered to the one contact which kinna bypasses the switch. the 3rd wire puts the mosfet into the equation making it the switch :-/ (I think that's right anyway) you might have to rewire the trigger switch to put one red wire onto each individual contact.
As for the other problem, no idea sorry if it is a V2 gearbox you will have to open it to get to the switch so you could investigate while it is open.
 

·
Registered
Joined
·
159 Posts
There are two contact forks on the backside of your trigger switch,one of them is trying to ground off on either the GB case or your selector plate.Flip the GB on to its right side and look at the forks.They come into contact with your selector plate,and both should be making equal contact with your selector plate,if not,adjust the culprit.If this isnt the case,take a look at your trigger switch,the trigger shuttle could be preengaging your trigger switch block,a tighter spring will solve this problem.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top