Airsoft Sniper Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys, I'm pretty new here so if any formatting is off please let me know.
As stated in the title I have a Well MA4401, essentially a clone of the Tokyo Marui L96. The gun is all stock.

Now my problem is (what I suspect to be) with my hop up chamber and/or bucking. I'm running .25g BBBastard dual polish BBs. I don't have a read on my exact fps, being that I don't have a chrono or a field I can go to nearby that will measure. When I fire my rifle at a target that is 25ft away, it is amazingly accurate. I'm able to hit the target at pinpoint accuracy with my scope zero'd in. :tup:

When I go past 25ft, that's where I have the problem. When I fire the BB gets approximately 30-40 feet and them shoots wildly up in the air like its being lifted. I don't know why or how this is happening because my hop up is adjusted to the lowest setting (doesn't that mean the BB should fall?). Even when I adjust the hop all the way to the highest it will go, the bb still takes the same path. Sometimes straying to the left or right in the process of flying up to god knows where.

Is anyone able to help me? This problem is super frustrating and I've expended almost every resource trying to find what's causing it. :shrug:

I've included a picture of the gun, as well as the hop up adjuster on it.
Thanks :yup:
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
39 Posts
You should consider using heavier bbs
 

·
Registered
Joined
·
142 Posts
Thanks :) this helped! Now I just have to search for a small spring I seem to have lost...:shrug:
Hehehehe

I have done the same. Just use a spring from a pen and cut it.
 

·
Registered
Joined
·
142 Posts
Well that's another way of fixing it :)
 
1 - 7 of 7 Posts
Top