Airsoft Sniper Forum banner
1 - 13 of 13 Posts
Samsung czy Apple?
To kwestia osobistych preferencji.
Najlepiej byłoby, gdybyś znał kogoś lub ludzi w swojej dziedzinie, którzy je mają i spróbował kilku ujęć z obydwoma.

Ja osobiście zdecydowałem się na Silverback SRS. Działa wspaniale od razu po wyjęciu z pudełka, więc tak naprawdę nie musisz go ulepszać. Ale oczywiście możliwości ulepszeń są.

Moim zdaniem: Jeśli kiedykolwiek planujesz kupić niestandardową kolbę do swojego vsr, wybierz srs. Możesz uzyskać taką samą wydajność na każdym z nich, ale vsr-10 oczywiście kosztuje mniej. To powiedziawszy, jeśli kupiłeś kolbę do swojego vsr, kosztowałaby tyle samo lub więcej niż srs. Vsr jest tańszy, Srs wygląda fajniej

Najpierw spróbuj SRS, ponieważ magazyn jest bardzo odpychający. Jest tak duży, że noszenie zapasowych części może być dość irytujące.

Weź SRS, jeśli lubisz: konstrukcję bullpup, ogólnie krótszy pistolet, solidne odczucie, łatwe zmiany sprężyn, minimalna wymagana modernizacja.

Weź VSR, jeśli lubisz: Lżejszy pistolet, DŁUGI BOI, duża pojemność magazynka, ogromne wsparcie posprzedażne (ale musisz ulepszyć wszystko lol)

Discussion starter · #8 ·
Weź SRS, jeśli lubisz: konstrukcję bullpup, ogólnie krótszy pistolet, solidne odczucie, łatwe zmiany sprężyn, minimalną potrzebę ulepszeń.

Weź VSR, jeśli lubisz: Lżejszy pistolet, DŁUGI BOI, dużą pojemność magazynka, ogromne wsparcie posprzedażowe (ale musisz ulepszyć wszystko lol)
Podoba mi się wygląd obu, nie lubię chwytów pistoletowych, lubię solidnie wyglądający pistolet, lubię łatwe zmiany sprężyn, lubię lekkie pistolety, nie obchodzi mnie pojemność magazynka ani długość.

Z tego, co wiem, SRS jest ciężki, w rzeczywistości niektórzy faceci powiedzieli, że potrzebują do niego paska, w przeciwnym razie nie mogliby go nosić przez cały dzień. VSR jest lekki, ale nie tak wytrzymały, moja pierwsza BAR upadła na ziemię i szyna wypadła z miejsca, to nie był mocny upadek. SRS ma większą pojemność cylindra, moim zdaniem to główny plus SRS.

VSR10 nie wydaje się solidny, ale znosi wiele. Dużo. Możesz traktować je jak szmatę, a się nie zepsują.
Używam kolby mojego, żeby rozbijać krzaki i robić kryjówki dla snajperów.

Z tego, co wiem, SRS jest ciężki, w rzeczywistości niektórzy faceci powiedzieli, że potrzebują do niego paska, w przeciwnym razie nie mogliby go nosić przez cały dzień. VSR jest lekki, ale nie tak wytrzymały, moja pierwsza BAR upadła na ziemię i szyna wypadła z miejsca, to nie był mocny upadek. SRS ma większą pojemność cylindra, imo to główny plus SRS.
Największa wada Srs: Ciężki odbiornik AF (zbyt wytrzymały). Kolba SRS waży około 3000 gramów. Stalowy magazynek waży około 200 g. Dodaj lunetę i montaż lunety... lol, lepiej mieć dwupunktowy pasek z grubą wyściółką.

Na szczęście możesz trochę odciążyć broń: zewnętrzna lufa z włókna węglowego, obudowa magazynka drukowana w 3D (zastępuje ciężką stalową obudowę i znajdź ultralekki montaż lunety.

Wiem, że jestem w mniejszości i większość ludzi woli lekkie VSR-y ninja, ale szczerze mówiąc, to ogromna różnica w doświadczeniu strzelania, jeśli dodasz 1-2 kg do VSR. O wiele przyjemniej strzela się z karabinu, który waży 5 kg zamiast 3 kg, zwłaszcza przy wyższych wartościach sprężyn i obciążonych tłokach. Zwłaszcza z obciążonymi tłokami. Więc w moich oczach SRS ma idealną wagę od samego początku.

Jak powiedział ten człowiek, Samsung czy Apple? hahahaha

Osobiście zgadzam się z Jeppe. Lubię dużą, ciężką broń. Moje DMR to bestie, ale NIE ma żadnego ugięcia ani grzechotania w podwoziu i to prawdopodobnie przyczynia się do stabilności strzału. Mój L96 jest również ciężki, ale to samo... bardzo stabilna platforma. Ale w obronie VSR 10, jak mówi 1 tona, można je zabić i jeszcze trochę. Widziałem tak wiele niewiarygodnie nadużywanych VSR10, które wciąż strzelają świetnie... prawie czujesz się jak idiota, że ​​żadnego nie masz! :) Prawie...

1 - 13 of 13 Posts