Airsoft Sniper Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
1,011 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys, figured I'd make this post and see if I couldn't get some help from the fans who are a little bit more active/savvy in the tech side of things. I shipped my TM M14 off to a fellow member of this boards and now it appears as though he's having some trouble. When he fires the weapon (Or, attempts to rather) all he gets is a click for a response. The weapon doesn't actually fire. Now, I thought at first maybe it's because he had an 8.4v pushing what a 9.6v should be doing as far as the motor is concerned, so I asked him to charge up the 9.6 I sent with it and give that a try. Same results.

So first I tried to see if it wasn't the gearbox that pooped out on me, so I asked him to loosen up the spacing between the gearbox and the motor and see if it still turned, he says it does. Now I asked him to fidget around with the spacing and maybe get that part right, and so far he says he only hears the click now. So in short I'm wondering what could this possibly be?

I asked him to check out the weapon for any missing/stripped teeth/spurs as well as check the piston to see if it would move on its own will when the spring is pushed back with a screwdriver, all with positive results here.

So AirsoftSniper, I ask you what could he possibly do to get this weapon back in the fight? Or what do you think is not right with this situation?
 

·
Registered
Joined
·
1,011 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Sounds good guys, thanks for the positive help. I'll let him know what we came up with and see if we can't get the problem resolved.

My honest belief it maybe the gearbox wasn't put back together properly. Because not even two months ago I was using it at games here in SoCal, and up until the gearbox locked due to me firing the weapon (Or attempting to, rather) the spring locked back and I said if he reset it that it should fix the problem.

Thanks for all the help, if you guys can think of any more solutions feel free to post it here, so we don't have this sort of problem again, or rather, the answer is already out there.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top